Médiaajánlat

Somogy TV - már az egész régióban

A Somogy TV a megye legnagyobb, legtöbb helyen látható televíziója. A megye televíziójának műsora kábelen ma már Somogy közel száz településén fogható. Potenciális nézőink száma csak a megyében meghaladja a 180 ezret. De a Somogy TV ma már átlépett a megyehatáron is, egyes műsoraink az egész régióban, Baranyában és Tolna megyében is láthatók.

A Somogy TV 2006-ban nyújtotta be az ORTT-hez vezetékes műsorszolgáltatói bejegyzési kérelmét. Jelentős állomás volt televíziónk életében, amikor 2008-ban Somogy Megye Közgyűlése úgy döntött, hogy kibővíti a televíziót. Kimondták, hogy az addig heti kétszer kétórányi műsort gyártó tévét igazi megyei televízióvá kell alakítani, amely napi műsorokkal tájékoztatja a megye lakóit. Óriási vállalkozás volt ez, számos technikai akadályt is le kellett győznünk. A végeredmény, hogy ma már valamennyi megyei nagy kábelhálózaton jelen van a Somogy TV. És számos kistelepülésen is láthatók műsoraink. Április elsejétől pedig a Supra Kft. teljes Balaton-parti hálózatán is 24 órában sugárzunk műsort. Potenciális nézőink száma meghaladja a 180 ezret. Az ismétlések alkalmával természetesen a műsorokhoz kapcsolódó reklámokat is folyamatosan megismételjük, így biztosítva a potenciális vásárlók számára a nagyobb elérhetőséget.
Partnereinkkel való szoros együttműködésnek köszönhetően lehetőség van arra is, hogy egy-egy térséget célozzanak meg a reklámozók a képújság oldalain.
2009 Húsvétján üzembe helyeztük a Somogy TV teljesen megújult honlapját, amely egy hosszú közös fejlesztés eredmény, és minden tekintetben a legkorszerűbb hírportálok közé tartozik designjával, interaktivitásával, tartalmával.
Természetesen reklámcsomagokat is tudunk ajánlani, amely komplex megjelenést biztosít a Somogy TV-ben, a honlapunkon és a képújság oldalain. Egyedi ajánlatokat kínálunk - engedménnyel - azoknak a reklámozóknak, akik nagyobb megrendelést küldenek.
A stúdió műszakilag is felkészült a legigényesebb munkákra. A vágás előkészítésére és a vágásra hat utómunka állomás áll rendelkezésünkre. Szerkesztőink a forgatás helyszínéről hazatérőben, már az autóban elkezdhetik a híradós anyagok vágását, ezzel is elősegítve, hogy minél frissebbek lehessenek a tudósításaink. Az adás lebonyolító és archiváló rendszerünk is a legkorszerűbbek közé tartozik. Vezérlőnk és vágógépeink természetesen fogadni tudják a ma használatos valamennyi rendszerű anyagot. A stúdióban és a forgatásokon többségében Sony, illetve Panasonic típusú kamerákat használunk. Mindehhez a Somogy Megyei Közgyűlés segítsége mellett hathatós támogatást kaptunk az ORTT-től is.
Természetesen nem csak saját műsoraink gyártására vállalkozunk, hanem az elmúlt években megrendelésre hosszabb lélegzetű filmeket, kisfilmeket, reklámokat és bemutatkozó anyagokat is készítettünk.
Reklámszolgáltatásainkról bővebb és konkrét felvilágosítással szolgálunk az info@somogytv.hu email-címre küldött üzenetre válaszolva, illetve a 06-30-941-1256-os telefonszámon.


A SOMOGY TV 2014-es reklámárai


Reklámszpot 500 Ft/mp/nap
Ezért az összegért naponta nyolc alkalommal
sugározzuk a reklámot a Somogy TV műsorában.

Reklámriport 14.000 Ft/perc/nap

Műsor támogatása 40.000-60.000 Ft

Időjárás-jelentés támogatása 40.000 Ft/hét

Gyártási költség
Reklámszpot, reklámriport 18.000 Ft


Online (www.somogytv.hu)
Fejléc - 728x90 pixel méretű banner 48.000 Ft/hó
Megjelenés: nyitóoldal + cikkoldalak

260x210 pixel méretű banner 40.000 Ft/hó
Megjelenés: nyitóoldal

310x235 pixel méretű banner 35.000 Ft/hó
Megjelenés: cikkoldal

PR-cikk 10.000 Ft

Banner gyártása 7.000 Ft


Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Amennyiben a teljes régióban - Baranyában és Tolnában is - szeretne megjelenni reklámjával, akkor a sugárzásért 20 % felárat számítunk fel.
Nagyobb megrendelés esetén engedményt adunk és egyedi megállapodásokat kötünk.

Érdeklődés:kepujsag@somogytv.hu
Műsorszórás módja: kábel
Vételkörzet: Somogy megye 121 településén + egyes műsoraink a teljes régióban, Baranya és Tolna megyében is
Potenciális elérés (fő): 190.000 (Somogyban)